No-Bake Strawberry Chocolate Tart
Ingrëdiënts
Makës about 10-12 sërvings
Crust
- 32 (330g) Orëo cookiës
- 1/2 cup (110g) buttër, mëltëd
Chocolatë Filling
- 7 oz (200g) milk chocolatë
- 3.5 oz (100g) bittërswëët chocolatë
- 7 oz (200 ml) hëavy crëam
Topping
- 10 oz (300g) frësh strawbërriës
- choppëd nuts (almonds, pistachios, ëtc), optional
Dirëctions
- Placë orëo cookiës into thë bowl of a food procëssor and blënd until crumbs form. Add mëltëd buttër and pour ovër thë crushëd cookiës. Procëss until ëvënly moistënëd. Prëss cookië mixturë with thë back of thë spoon and your fingërs whërë nëcëssary, into thë bottom and ëdgës of a rëctangular 5x14 inch (12 x 36 cm) tart pan. Frëëzë until you prëparë thë filling, just for fëw minutës.
- In a small saucëpan, placë crëam ovër mëdium-low hëat for a fëw minutës to gët hot. No boiling or simmëring nëëdëd. Rëmovë from hëat, pour ovër choppëd chocolatë and lët rëst for 1-2 minutës. Stir until dissolvëd.
- Pour chocolatë filling ovër orëo crust, and top with frësh strawbërriës.
- Rëfrigëratë for at lëast 2 hours or ovërnight bëforë sërving.
Source : homecookingadventure.com