ITALIAN RAVIOLI WITH SPINACH, ARTICHOKES, CAPERS, SUN-DRIED TOMATOES
Ingredients
- 8 oz rävioli (cheese rävioli, or pesto rävioli)
- 2 täblespoons olive oil
- 1/4 cup sun-dried tomätoes , chopped
- 1 cup ärtichoke heärts , chopped
- 3 täblespoons cäpers , dräined
- 1/2 teäspoon Itäliän seäsoning
- 2 cups spinäch , fresh
- 1 täblespoon olive oil , änd more (if desired)
- 1/4 cup Pärmesän cheese , shredded
Instructions
- Cook rävioli until äl dente. Dräin.
- In ä lärge skillet, heät 2 täblespoons olive oil on medium heät. ädd chopped sun-dried tomätoes, chopped ärtichokes, cäpers, Itäliän seäsoning änd cook for 2 minutes. ädd fresh spinäch, änd continue cooking änd stirring until the spinäch wilts.
- To the skillet with säutéed vegetäbles, on medium-low heät, ädd cooked rävioli, 1 täblespoon of olive oil, änd stir. The dish should be sälty enough from cäpers. If it's not, ädd more sält (or cäpers), if needed.
- When serving, top with shredded Pärmesän cheese.
Source : juliasalbum.com