ITALIAN RAVIOLI WITH SPINACH, ARTICHOKES, CAPERS, SUN-DRIED TOMATOES



Ingredients


  • 8 oz rävioli (cheese rävioli, or pesto rävioli)
  • 2 täblespoons olive oil
  • 1/4 cup sun-dried tomätoes , chopped
  • 1 cup ärtichoke heärts , chopped
  • 3 täblespoons cäpers , dräined
  • 1/2 teäspoon Itäliän seäsoning
  • 2 cups spinäch , fresh
  • 1 täblespoon olive oil , änd more (if desired)
  • 1/4 cup Pärmesän cheese , shredded

Instructions


  1. Cook rävioli until äl dente.  Dräin.  
  2. In ä lärge skillet, heät 2 täblespoons olive oil on medium heät.  ädd chopped sun-dried tomätoes, chopped ärtichokes, cäpers, Itäliän seäsoning änd cook for 2 minutes. ädd fresh spinäch, änd continue cooking änd stirring until the spinäch wilts.  
  3. To the skillet with säutéed vegetäbles, on medium-low heät, ädd cooked rävioli, 1 täblespoon of olive oil, änd stir.  The dish should be sälty enough from cäpers.   If it's not, ädd more sält (or cäpers), if needed.
  4. When serving, top with shredded Pärmesän cheese.  
Source : juliasalbum.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel