Boozy Tiramisu Recipe
Ingrédiénts
- 1 (3.4 oz) box instant vanilla pudding
- 2 cups wholé milk
- 8 ouncés Mascarponé chéésé softénéd
- 14 ouncés ladyfingér cookiés
- 1 cup cofféé liquéur
- 2 cups héavy créam
- 1 téaspoon vanilla éxtract
- 1/4 cup powdéréd sugar
- 1 tabléspoon cocoa powdér for dusting
Instructions
- In a médium bowl, maké thé pudding according to packagé instructions with thé milk listéd in thé récipé. If for somé réason your récipé calls for a différént méasurémént, usé that. Sét asidé to thickén up.
- Whilé thé pudding is sétting up, dip thé top and bottom of éach ladyfingér in thé cofféé liquéur and arrangé in rows in a 7x11-inch pan until thé bottom is covéréd in oné layér.
- Add thé Mascarponé chéésé to thé pudding mixturé and usé a hand mixér to whip thém togéthér until smooth. Spréad half of thé pudding mixturé out ovér thé top of thé ladyfingér mixturé in thé pan making suré to covér événly.
- In a largé bowl or stand mixér fittéd with a whisk attachmént, béat thé héavy créam, vanilla, and powdéréd sugar togéthér until light and fluffy, about 3 to 4 minutés. Add half of thé whippéd créam mixturé to thé top of thé pudding layér in thé pan, spréading out événly.
- Layér with anothér layér of cofféé liquéur soakéd ladyfingér cookiés, thén thé rémaining half of thé pudding mixturé and thén thé rémaining whippéd créam, lévéling out thé top layér.
- Dust thé top of thé whippéd créam with cocoa powdér and placé thé wholé pan in thé réfrigérator to sét for at léast 6 hours.
- Aftér thé dish has sét, usé a largé, sharp knifé to cut thé déssért into squarés, sérvé with a strawbérry, if désiréd.
Source : sugarandsoul.co