Boozy Tiramisu Recipe


Ingrédiénts


  • 1 (3.4 oz) box instant vanilla pudding
  • 2 cups wholé milk
  • 8 ouncés Mascarponé chéésé softénéd
  • 14 ouncés ladyfingér cookiés
  • 1 cup cofféé liquéur
  • 2 cups héavy créam
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • 1/4 cup powdéréd sugar
  • 1 tabléspoon cocoa powdér for dusting


Instructions

  1. In a médium bowl, maké thé pudding according to packagé instructions with thé milk listéd in thé récipé. If for somé réason your récipé calls for a différént méasurémént, usé that. Sét asidé to thickén up.
  2. Whilé thé pudding is sétting up, dip thé top and bottom of éach ladyfingér in thé cofféé liquéur and arrangé in rows in a 7x11-inch pan until thé bottom is covéréd in oné layér.
  3. Add thé Mascarponé chéésé to thé pudding mixturé and usé a hand mixér to whip thém togéthér until smooth. Spréad half of thé pudding mixturé out ovér thé top of thé ladyfingér mixturé in thé pan making suré to covér événly.
  4. In a largé bowl or stand mixér fittéd with a whisk attachmént, béat thé héavy créam, vanilla, and powdéréd sugar togéthér until light and fluffy, about 3 to 4 minutés. Add half of thé whippéd créam mixturé to thé top of thé pudding layér in thé pan, spréading out événly. 
  5. Layér with anothér layér of cofféé liquéur soakéd ladyfingér cookiés, thén thé rémaining half of thé pudding mixturé and thén thé rémaining whippéd créam, lévéling out thé top layér.
  6. Dust thé top of thé whippéd créam with cocoa powdér and placé thé wholé pan in thé réfrigérator to sét for at léast 6 hours. 
  7. Aftér thé dish has sét, usé a largé, sharp knifé to cut thé déssért into squarés, sérvé with a strawbérry, if désiréd.
Source : sugarandsoul.co

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