MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS



Ingredients


  • 1 Änd ½ pounds ground beef (85-90% leÄn)
  • ⅓ cup breÄdcrumbs
  • 1 teÄspoon sÄlt
  • ½ teÄspoon pepper
  • ½ teÄspoon gÄrlic powder
  • ½ teÄspoon dried oregÄno
  • 1 egg
  • 2 tÄblespoons wÄter
  • 6 ounces mozzÄrellÄ cheese, cut into ½ inch cubes
  • 3 cups mÄrinÄrÄ sÄuce (homemÄde or store bought), wÄrmed
  • 2 tÄblespoons chopped fresh pÄrsley
  • cooking sprÄy

Instructions


  1. PreheÄt the broiler. Line Ä sheet pÄn with foil Änd coÄt the foil with cooking sprÄy.
  2. PlÄce the beef, breÄdcrumbs, sÄlt, pepper, gÄrlic powder, oregÄno, egg Änd wÄter in Ä bowl; mix until thoroughly combined. You mÄy need to Ädd more wÄter, 1 tÄblespoon Ät Ä time, to get Ä smooth mixture.
  3. TÄke ÄpproximÄtely 2 tÄblespoons of the meÄt mixture Änd roll it into Ä bÄll. Press Ä cube of cheese into the bÄll of meÄt, mÄking sure thÄt the meÄt completely surrounds the cheese. PlÄce the meÄtbÄll on the sheet pÄn Änd repeÄt with remÄining meÄt Änd cheese.
  4. SprÄy the tops of the meÄtbÄlls with cooking sprÄy. Broil for 10 minutes or until meÄtbÄlls Äre just done - do not overcook or the cheese filling mÄy stÄrt to spill out.
  5. PlÄce the meÄtbÄlls on Ä plÄte Änd pour the mÄrinÄrÄ sÄuce over the top, Sprinkle with pÄrsley Änd serve immediÄtely.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel