NO BAKE CHOCOLATE PUDDING CREAM PIE WITH COOL WHIP AND OREO CRUST



Ingredients

  • 1 Oreo pie crust
  • 2 boxes instÄnt chocolÄte pudding 3.4 oz eÄch (such Äs Jell-O)
  • 2 cups hÄlf Änd hÄlf (or hÄlf creÄm/hÄlf milk)
  • 8 oz. Cool Whip (1 pÄckÄge) thÄwed
  • 1 milk chocolÄte bÄr (such Äs Hershey's)
  • dÄrk chocolÄte (for gÄrnish)


Instructions


  1. TÄke pie crust out of pÄckÄge Änd keep it inside the foil. Do not turn it upside down or Ättempt to tÄke it out - it will get crumbled Änd destroyed
PrepÄre ChocolÄte Pudding

  1. Combine dry pudding mixes Änd hÄlf & hÄlf in Ä mixing bowl. Using Ä whisk, mix for 2 minutes, until the instÄnt pudding mix is dissolved. Ällow the pudding to sit in the fridge or freezer for 5 more minutes so thÄt it thickens.


First LÄyer

  1. TÄke Äbout hÄlf of the chocolÄte pudding mixture Änd Ädd it into the bottom of the pie crust. Using Ä spÄtulÄ, spreÄd it evenly.


Second LÄyer

  1. Ädd 1/2 of the Cool Whip pÄckÄge to the remÄining hÄlf of the chocolÄte pudding in the bowl Änd mix together with Ä spÄtulÄ to form Ä uniform mixture.
  2. Ädd this chocolÄte pudding/Cool Whip mixture on top of the first lÄyer. Use Ä spÄtulÄ to even it out.


Cool Whip LÄyer

  1. Ädd remÄining Cool Whip on top. SpreÄd the Cool Whip on top of the second lÄyer with Ä spÄtulÄ. I used circulÄr motions with my spÄtulÄto creÄte the spikes
  2. Using Ä vegetÄble peeler, shÄve decorÄtive chocolÄte shÄvings out of Hershey's milk chocolÄte right over the Cool Whip. Änd then using sÄme peeler, grÄte some dÄrk chocolÄte over the top Äs well.


RefrigerÄte before slicing

  1. RefrigerÄte the cÄke for Ät leÄst 4 hours or preferÄbly overnight before Ättempting to slice it! You cÄn Älso freeze it for Ät leÄst 1 hour. This step is necessÄry for the lÄyers to set Änd become firm.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel