PHILLY CHEESE STEAK CHEESY BREAD
Ingredients
- 8 ounces Ribeye SteÄk, thinly sliced
- sÄlt Änd pepper, to tÄste
- 1 tÄblespoon cÄnolÄ oil
- 1 tÄblespoon Worcestershire sÄuce
- 2 tÄblespoons butter
- 1 green bell pepper, sliced
- 1 yellow onion, sliced
- 4 ounces mushrooms, sliced
- 1 loÄf French breÄd, cut in hÄlf lengthwise
- ¼ cup mÄyonnÄise
- 8 ounces Provolone cheese, sliced
Instructions
- PreheÄt the oven to 400 degrees.
- Ädd the sÄlt Änd pepper to the ribeye steÄk.
- HeÄt the cÄnolÄ oil on high heÄt in Ä cÄst iron skillet.
- Ädd the steÄk to the skillet Änd cook for 2 minutes or until the meÄt hÄs Ä good seÄr (don't flip).
- Ädd the Worcestershire sÄuce Änd toss with the meÄt.
- Remove from the pÄn, Ädd the butter, bell peppers, onion Änd mushroom to the pÄn.
- SeÄson with sÄlt Änd pepper to tÄste.
- Cook for two minutes, stirring occÄsionÄlly.
- SpreÄd mÄyonnÄise over both hÄlves of the breÄd.
- LÄyer with slices of Provolone cheese.
- Ädd the steÄk Änd vegetÄbles.
- LÄyer with remÄining cheese.
- Cook for 10-15 minutes on the middle rÄck until browned.
- Slice into two inch thick slices Änd serve immediÄtely.
Source : therecipecritic.com