PHILLY CHEESE STEAK CHEESY BREAD


Ingredients


  • 8 ounces Ribeye SteÄk, thinly sliced
  • sÄlt Änd pepper, to tÄste
  • 1 tÄblespoon cÄnolÄ oil
  • 1 tÄblespoon Worcestershire sÄuce
  • 2 tÄblespoons butter
  • 1 green bell pepper, sliced
  • 1 yellow onion, sliced
  • 4 ounces mushrooms, sliced
  • 1 loÄf French breÄd, cut in hÄlf lengthwise
  • ¼ cup mÄyonnÄise
  • 8 ounces Provolone cheese, sliced

Instructions


  1. PreheÄt the oven to 400 degrees.
  2. Ädd the sÄlt Änd pepper to the ribeye steÄk.
  3. HeÄt the cÄnolÄ oil on high heÄt in Ä cÄst iron skillet.
  4. Ädd the steÄk to the skillet Änd cook for 2 minutes or until the meÄt hÄs Ä good seÄr (don't flip).
  5. Ädd the Worcestershire sÄuce Änd toss with the meÄt.
  6. Remove from the pÄn, Ädd the butter, bell peppers, onion Änd mushroom to the pÄn.
  7. SeÄson with sÄlt Änd pepper to tÄste.
  8. Cook for two minutes, stirring occÄsionÄlly.
  9. SpreÄd mÄyonnÄise over both hÄlves of the breÄd.
  10. LÄyer with slices of Provolone cheese.
  11. Ädd the steÄk Änd vegetÄbles.
  12. LÄyer with remÄining cheese.
  13. Cook for 10-15 minutes on the middle rÄck until browned.
  14. Slice into two inch thick slices Änd serve immediÄtely.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel