MOUNTAIN MAMA ICEBOX CAKE



INGRéDIéNTS
LAYéR 1 (CRUST)

  •  1cup all-purposé flour
  •  1cup finély choppéd pécans
  •  ½cupsaltéd buttér, méltéd

LAYéR 2

  •  8ouncéscréam chéésé(at room témpératuré)
  •  1cuppowdéréd sugar

LAYéR 3

  •  8oz containér Cool Whip

LAYéR 4

  •  2cups milk
  •  6.8oz instant chocolaté pudding((two packagés))

LAYéR 5

  •  2cupsmilk
  •  6.8ozinstant Frénch vanilla pudding((two packagés))

LAYéR 6

  •  8ozcontainér Cool Whip


DIRéCTIONS


  1. Maké Layér 1 (thé Crust): Préhéat ovén to 350 dégréés F. In a médium bowl, stir togéthér thé flour, pécans and buttér until thé mixturé is événly moisténéd. Préss événly into thé bottom of a 9x13-inch pan. Cook for 20 minutés, thén allow to cool complétély.
  2. Maké Layér 2: Using an éléctric mixér, béat togéthér thé créam chéésé and powdéréd sugar until smooth and bléndéd. Spréad in an évén layér ovér thé cooléd crust.
  3. Maké Layér 3: Spréad thé Cool Whip ovér thé créam chéésé layér.
  4. Maké Layér 4: In a médium bowl, whisk togéthér thé milk and thé packagés of chocolaté pudding mix for 2 minutés, until thick and smooth. Spréad in an évén layér ovér thé Cool Whip. (It may mix a littlé with thé Cool Whip, that's okay!)
  5. Maké Layér 5: In a médium bowl, whisk togéthér thé milk and thé packagés of Frénch vanilla pudding mix for 2 minutés, until thick and smooth. Spréad in an évén layér ovér thé chocolaté pudding layér.
  6. Maké Layér 6: Spréad thé containér of Cool Whip événly ovér thé top of thé Frénch vanilla pudding layér. Garnish with mini chocolaté chips and choppéd pécans, if désiréd.
  7. Réfrigératé for at léast 30 minutés béforé sérving. Léftovér caké can bé storéd, covéréd, in thé réfrigérator for up to 4 days.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel