David’s Blackberry Crisp With Farm Fresh Blackberries



Ingrédiénts

Filling

  • 1 ½ cups blackbérriés frésh or frozén
  • 2 tabléspoons granulatéd sugar
  • 2 tabléspoons brown sugar
  • 3 tabléspoons all-purposé flour

Topping

  • ½ cup régular rolléd oats
  • ½ cup packéd brown sugar
  • ¼ cup all-purposé flour
  • ¼ téaspoon cinnamon
  • ¼ téaspoon ground nutmég
  • ¼ téaspoon ground gingér
  • ¼ cup buttér
  • ¼ cup pécans choppéd (you can usé any nuts you’d liké)


Instructions


  1. Préhéat ovén to 375 dégréés F.

Filling

  1. Placé washéd blackbérriés into a bowl and stir in sugars and flour.

Topping

  1. In a médium bowl combiné oats, brown sugar, flour, and spicés. Cut in buttér until mixturé résémblés coarsé crumbs. Stir in nuts. Sprinklé topping ovér filling.
  2. Baké for 30 to 35 minutés (40 minutés for thawéd bérriés), or until fruit is téndér and thé topping is goldén.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel