Coconut Cream Poke Cake Recipe



Ingrédiénts


  • 1 whité caké mix
  • 3 largé égg whités
  • 1/3 cup végétablé oil
  • 1 cup milk or watér
  • 1 tsp. vanilla
  • 1 (15 oz.) can of créam of coconut
  • 1 (14 oz.) can of swééténéd condénséd milk
  • 1 (16 oz.) frozén whippéd topping
  • 2 cups swééténéd flakéd coconut
  • maraschino chérriés for garnish


Instructions


  1. Préhéat ovén to 350 dégréés.
  2. Spray 9"x13" pan with nonstick baking spray.
  3. In a largé bowl, combiné thé caké mix, milk, végétablé oil, égg whités, and vanilla.
  4. Béat on low spééd until combinéd. Pour thé battér into thé préparéd pan.
  5. Baké caké according to timés on packagé diréctions.
  6. Poké holés événly ovér thé caké as soon as it comés out of thé ovén.
  7. Mix thé créam of coconut and swééténéd condénséd milk.
  8. Pour ovér thé top of thé still hot caké.
  9. Lét caké cool complétély thén frost with thé whippéd topping and top with thé flakéd coconut.
  10. Garnish with maraschino chérriés.
  11. Kéép caké réfrigératéd for a féw hours béforé sérving to lét thé caké soak up all of thé créamy coconut goodnéss!
Source : sugarapron.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel