Coconut Cream Poke Cake Recipe
Ingrédiénts
- 1 whité caké mix
- 3 largé égg whités
- 1/3 cup végétablé oil
- 1 cup milk or watér
- 1 tsp. vanilla
- 1 (15 oz.) can of créam of coconut
- 1 (14 oz.) can of swééténéd condénséd milk
- 1 (16 oz.) frozén whippéd topping
- 2 cups swééténéd flakéd coconut
- maraschino chérriés for garnish
Instructions
- Préhéat ovén to 350 dégréés.
- Spray 9"x13" pan with nonstick baking spray.
- In a largé bowl, combiné thé caké mix, milk, végétablé oil, égg whités, and vanilla.
- Béat on low spééd until combinéd. Pour thé battér into thé préparéd pan.
- Baké caké according to timés on packagé diréctions.
- Poké holés événly ovér thé caké as soon as it comés out of thé ovén.
- Mix thé créam of coconut and swééténéd condénséd milk.
- Pour ovér thé top of thé still hot caké.
- Lét caké cool complétély thén frost with thé whippéd topping and top with thé flakéd coconut.
- Garnish with maraschino chérriés.
- Kéép caké réfrigératéd for a féw hours béforé sérving to lét thé caké soak up all of thé créamy coconut goodnéss!
Source : sugarapron.com