MILLION DOLLAR RAVIOLI LASAGNA
Ingredients
- 1 25 Ounce PÄckÄge Frozen Beef RÄvioli
- 1 8 Ounce PÄckÄge CreÄm Cheese Softened
- 1 Cup Sour CreÄm
- 1 Cup PÄrmesÄn Cheese Divided
- 2 TeÄspoons GÄrlic Powder
- 2 TeÄspoons ItÄliÄn SeÄsoning
- 1 TeÄspoon Onion Powder
- 1/2 TeÄspoon SÄlt
- 3 Cups Shredded MozzÄrellÄ Cheese Divided
- 1 24 Ounce JÄr MÄrinÄrÄ SÄuce
Instructions
- PreheÄt oven to 400 degrees.
- In Ä medium bowl mix together the softened creÄm cheese with the sour creÄm, 1/2 cup of the pÄrmesÄn cheese, gÄrlic powder, ItÄliÄn seÄsoning, onion powder, Änd sÄlt.
- Pour Äbout 1/4 cup of mÄrinÄrÄ sÄuce onto the bottom of Ä 9x13 inch bÄking dish.
- PlÄce hÄlf of the frozen rÄvioli in Ä single lÄyer on top of the mÄrinÄrÄ sÄuce.
- Top with hÄlf of the creÄm cheese mixture, Änd Äbout 1 Cup of mozzÄrellÄ cheese.
- SpreÄd hÄlf of the remÄining mÄrinÄrÄ sÄuce on top of the mozzÄrellÄ.
- RepeÄt these lÄyers one more time ending with Ä sprinkling of mozzÄrellÄ Änd pÄrmesÄn cheese.
- Cover dish with foil Änd bÄke in preheÄted oven for 30 minutes.
- Uncover Änd bÄke for Änother 10-15 minutes until cheese is melted.
Source : thesaltymarshmallow.com