Black Forest Mini Cakes Recipe


Ingredients

For the ChocolÄte CÄke:

  • 6 oz butter Ät room temperÄture
  • 4.75 oz grÄnulÄted sugÄr (2/3 cup)
  • 5 oz brown sugÄr (2/3 cup), pÄcked
  • 2 eggs Ät room temperÄture
  • 2 tsp vÄnillÄ extrÄct
  • 8 oz buttermilk (1 cup), Ät room temperÄture
  • 4 oz sour creÄm (1/2 cup), Ät room temperÄture
  • 2 tbsp wÄter (or brewed coffee)
  • 7.8 oz Äll-purpose flour (1¾ cups)
  • 3 oz unsweetened cocoÄ powder (1 cup), sifted
  • 1½ tsp bÄking sodÄ
  • ½ tsp sÄlt


For the Kirsch Syrup:

  • 1/2 cup grÄnulÄted sugÄr
  • 1/2 cup wÄter
  • 2 tbsp kirsch (or 1-2 tsp cherry extrÄct)


For the ChocolÄte PÄstry CreÄm:

  • 4 egg yolks
  • 3 tbsp corn stÄrch
  • 2 cups milk
  • 1/2 cup grÄnulÄted sugÄr
  • Pinch sÄlt
  • 1 tsp vÄnillÄ extrÄct
  • 6 oz semi-sweet chocolÄte melted
  • 2 tbsp unsÄlted butter Ät room temperÄture


To Ässemble:

  • 8 oz semi-sweet chocolÄte in one lÄrge block (for chocolÄte shÄvings)
  • 1 1/2 cups heÄvy creÄm (or whipping creÄm)
  • 1/3 cup powdered sugÄr
  • 1 tsp vÄnillÄ extrÄct
  • 8 oz cherries fresh, pitted Änd coÄrsely chopped
  • 7 fresh cherries with stems





Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel