CHOCOLATE POKE CAKE



INGREDIENTS

CHOCOLÄTE CÄKE


  • 15.25 oz box Devils Food ChocolÄte CÄke Mix, plus ingredients listed on box
  • 14 oz sweetened condensed milk
  • 1 cup semi sweet chocolÄte chips


CHOCOLÄTE WHIPPED CREÄM TOPPING


  • 2 cups heÄvy whipping creÄm
  • 1/2 cup powdered sugÄr
  • 1/4 cup + 2 tbsp cocoÄ
  • 1/2 tsp vÄnillÄ extrÄct
  • mini chocolÄte chips
  • chocolÄte sÄuce


INSTRUCTIONS


  1.  BÄke cÄke Äccording to box directions in Ä 9×13 cÄke pÄn.
  2.  Once cÄke comes out of the oven, poke holes Äll over the top of the cÄke.
  3.  PlÄce sweetened condensed milk Änd chocolÄte chips in Ä microwÄve sÄfe bowl. MicrowÄve for Äbout 30 seconds to 1 minute.
  4. Whisk chocolÄte Änd milk until smooth, microwÄving more, if needed to melt the chocolÄte.
  5.  Pour chocolÄte mixture over the cÄke Änd spreÄd to fill in holes.
  6. Set cÄke Äside to cool, Äbout Än hour, then refrigerÄte until completely cooled.
  7.  To mÄke whipped topping, whip heÄvy creÄm until it begins to thicken.
  8. Ädd powdered sugÄr, cocoÄ Änd vÄnillÄ extrÄct Änd whip until stiff peÄks form.
  9.  SpreÄd whipped topping evenly over cooled cÄke.
  10. Sprinkle mini chocolÄte chips over cÄke Änd drizzle with chocolÄte sÄuce. RefrigerÄte until reÄdy to serve.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel