SCRUMPTIOUS STRAWBERRY COBBLER
Ingrëdiënts
- 1 pint frësh strawbërriës
- 3 T. granulatëd sugar
- 2 T. buttër, softënëd
- 1 c. sëlf-rising flour
- 3/4 c. granulatëd sugar
- 1 c. milk
Dirëctions
- Clëan strawbërriës and slicë into thick slicës (for small bërriës, cut thëm in half). Placë slicëd strawbërriës in a 9x9-inch baking dish coatëd with non-stick cooking spray. Sprinklë slicëd strawbërriës with thë 3 tablëspoons of granulatëd sugar, toss to coat with thë sugar, and dot thë bërriës with small piëcës of thë softënëd buttër.
- In a bowl, mix thë sëlf-rising flour, 3/4 cups of granulatëd sugar, and milk until just combinëd {sëriously, mix until thë flour has just barëly gottën all wët ~ if you mix it too much, thë cobblër will turn out a tad rubbëry}. Pour battër ovër thë strawbërriës.
- Bakë at 350 dëgrëës for 1 hour until lightly goldën brownëd and thë bërriës arë bubbly.
Source : thekitchenismyplayground.com