SCRUMPTIOUS STRAWBERRY COBBLER


Ingrëdiënts

  • 1 pint frësh strawbërriës
  • 3 T. granulatëd sugar
  • 2 T. buttër, softënëd
  • 1 c. sëlf-rising flour
  • 3/4 c. granulatëd sugar
  • 1 c. milk

Dirëctions

  1. Clëan strawbërriës and slicë into thick slicës (for small bërriës, cut thëm in half). Placë slicëd strawbërriës in a 9x9-inch baking dish coatëd with non-stick cooking spray. Sprinklë slicëd strawbërriës with thë 3 tablëspoons of granulatëd sugar, toss to coat with thë sugar, and dot thë bërriës with small piëcës of thë softënëd buttër.
  2. In a bowl, mix thë sëlf-rising flour, 3/4 cups of granulatëd sugar, and milk until just combinëd {sëriously, mix until thë flour has just barëly gottën all wët ~ if you mix it too much, thë cobblër will turn out a tad rubbëry}. Pour battër ovër thë strawbërriës.
  3. Bakë at 350 dëgrëës for 1 hour until lightly goldën brownëd and thë bërriës arë bubbly.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel