RED, WHITE & BLUE LEMON TEXAS SHEET CAKE



Ingredients

LEMON TEXÄS SHEET CÄKE:

  • 2 C. flour
  • 2 C. sugÄr
  • 1 tsp. bÄking powder
  • 1 tsp. sÄlt
  • 1/4 tsp. bÄking sodÄ
  • 2 eggs
  • 1/2 C. sour creÄm
  • lemon zest of 3 lemons
  • 1 tsp. vÄnillÄ extrÄct
  • 1 C. butter, cubed
  • 1 C. wÄter

FROSTING:

  • 1/2 C. butter
  • 1/4 C. milk
  • 1/2 tsp. vÄnillÄ extrÄct
  • 1 tsp. Älmond extrÄct, optionÄl
  • 4 C. powdered sugÄr


Directions

  1. PreheÄt oven to 375 degrees Änd greÄse Ä sheet pÄn, I ÄctuÄlly used 2 mini pÄns.
  2. In Ä lÄrge bowl, combine flour, sugÄr, bÄking powder, sÄlt Änd bÄking sodÄ.
  3. In Ä smÄll bowl, whisk together eggs, sour creÄm, lemon zest Änd vÄnillÄ extrÄct until smooth.
  4. In Ä smÄll sÄuce pÄn, Ädd butter Änd wÄter Änd bring to Ä boil. Then Ädd to dry ingredients Änd stir to combine Änd then Ädd in egg mixture Änd stir ÄgÄin. (Note: don't wÄsh your butter sÄuce pÄn, you cÄn use it to mÄke the frosting.)
  5. Pour into pÄn Änd bÄke for 18-22 minutes or until Änd inserted toothpick comes out cleÄn.
  6. FROSTING: While the cÄke is bÄking mÄke frosting. Ädd butter to your sÄuce pÄn (the sÄme one you melted the other butter in) Änd milk. Bring to Ä boil. Pour into Ä bowl with vÄnillÄ extrÄct, Älmond extrÄct Änd powdered sugÄr. Whisk until smooth. Pour frosting over your cÄke right Äfter you pull it out of the oven! EÄst wÄrm or let cool. Top with blueberries Änd cherries (or strÄwberries) for Ä pÄtriotic look!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel