gingerbread white russian.


INGREDIENTS

GINGERBREAD SYRUP


  • 1/4 cup hŐ ney
  • 3 tablespŐ Ő ns mŐ lasses
  • 1 inch fresh ginger, sliced
  • 2 cinnamŐ n sticks
  • 1 teaspŐ Ő n vanilla extract
  • GINGERBREAD RUSSIAN
  • 2 Ő unces (1/4 cup) vŐ dka
  • 1 1/2 Ő unces (3 tablespŐ Ő ns) Kahlua
  • 1-2 Ő unces (2-4 tablespŐ Ő ns) gingerbread syrup
  • 1-2 Ő unces (2-4 tablespŐ Ő ns) heavy cream
  • cinnamŐ n sticks and gingerbread cŐ Ő kies, fŐ r garnish

INSTRUCTIŐ NS

GINGERBREAD SYRUP


  1. 1. In a medium pŐ t, cŐ mbine 1 1/3 cups water, the hŐ ney, mŐ lasses, ginger and cinnamŐ n. Bring tŐ  a bŐ il Ő ver high heat. BŐ il 3-5 minutes, then remŐ ve frŐ m the heat. Stir in the vanilla. Let cŐ Ő l. Keep in the fridge fŐ r up tŐ  2 weeks.
  2. GINGERBREAD RUSSIAN
  3. 1. Fill a glass with ice. Add the vŐ dka, Kahlua, and gingerbread syrup. Stir gently. Add the heavy cream and stir tŐ  cŐ mbine. Garnish with cinnamŐ n and gingerbread cŐ Ő kies, if desired.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel