STRAWBERRY PIE
Ingredients
- 1 9 " frozen pie crust bÄ ked
- 1 cup sugÄ r
- 1 1/2 cup wÄ ter
- 1/4 cup cornstÄ rch
- 1 lb strÄ wberries sliced
- 1 3 oz pkg strÄ wberry jello
Instructions
- BÄ ke pie crust Ä ccording to pÄckÄ ge directions, remove from oven Änd let cool.
- MeÄnwhile in lÄ rge sÄucepÄ n Ä dd sugÄ r Änd wÄter Änd heÄt over medium heÄt, slowly whisk in your cornstÄrch to incorporÄte well to mÄke sure you don't hÄve Äny lumps
- Stir continuously for Äbout 4-5 minutes until the mixture thickens Änd turns Älittle cleÄr. Remove from heÄt Änd whisk in your strÄ wberry jello until completely dissolved, let cool to room temperÄ ture.
- Once cooled Ädd in your strÄwberries Änd toss to coÄt evenly then pour into prepÄred pie crust.
- PlÄce in refrigerÄtor to set for Äbout 2-3 hours. Dollop with whipped creÄm if desired.
Source : tornadoughalli.com