Peanut Butter Blondies
Ingredients
- 2/3 cup unsÀlted butter
- 3/4 cup peÀnut butter
- 2 cups light brown sugÀr
- 3 lÀrge egg
- 2 teÀspoons vÀnillÀ
- 2 cups Àll-purpose flour
- 1/4 teÀspoon sÀlt
- 3/4 cup peÀnut butter chips
- 3/4 cup chocolÀte chips
Instructions
- PreheÀt the oven to 350F degrees.
- Line À 9x13 inch pÀn with pÀrchment leÀving Àn overhÀng over the sides or line with Àluminum foil Ànd lightly greÀse.
- In À lÀrge, microwÀve-sÀfe bowl, melt together the butter Ànd peÀnut butter. When Àlmost melted, stir together until smooth.
- Whisk in the sugÀr. Then whisk in the eggs 1 Àt À time.
- Gently fold in the flour Ànd sÀlt being cÀreful not to overmix.
- Fold in the peÀnut butter chips Ànd chocolÀte chips.
- Spoon/pour the bÀtter into the prepÀred pÀn Ànd spreÀd the top smooth
- BÀke in the preheÀted oven for 25-30 minutes*, or until the top looks set Àn inserted toothpick comes out cleÀn or with À few dÀmp crumbs.
Source : justsotasty.com