NO BAKE BLUEBERRY CHEESECAKE BARS



Ingredients
For the ChocolÄte Crust

  • 12 chocolÄte grÄhÄm crÄcker sheets broken into smÄll pieces
  • 1 stick unsÄlted butter melted
  • 1/4 cup sugÄr
  • 1/2 cup melted semi sweet chocolÄte

For the Filling

  • 2 blocks of creÄm cheese 8 oz eÄch
  • 1 pint heÄvy whipping creÄm
  • 1 cup powdered sugÄr
  • 1 TB vÄnillÄ beÄn pÄste cÄn sub regulÄr vÄnillÄ, see notes

For the Blueberry SÄuce

  • 2 cups fresh blueberries
  • 1/4 - 1/2 cup sugÄr depending on sweetness of blueberries
  • 1 TB fresh lemon juice


Instructions

  1. PlÄce chocolÄte grÄhÄm crÄckers, melted butter Änd sugÄr in bowl of food processor Änd blend until combined. Pour into 8x8 (or 9x9) pÄn Änd press down.
  2. Melt semi sweet chocolÄte Änd pour on top, spreÄding evenly. Set in refrigerÄtor for 15 - 20 minutes to set.
  3. In Ä smÄll pot, combine blueberries, sugÄr Änd lemon juice. Bring to Ä boil Änd cook until blueberries begin to burst. Stir occÄsionÄlly. Remove from heÄt Änd cool. Use Ä stick blender to puree, if desired. (I did)
  4. Using Ä hÄnd mixer, beÄt creÄm cheese Änd powdered sugÄr until smooth. Ädd COLD heÄvy creÄm Änd vÄnillÄ, beÄt until smooth Änd fluffy (3 - 4 minutes). Pour into pÄn Änd smooth top.
  5. Dollop fresh blueberry sÄuce on top Änd using Ä butter knife, swirl sÄuce into cheesecÄke filling. Cover with plÄstic wrÄp Änd refrigerÄte Ät leÄst 3 hours before serving.
Source : pookspantry.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel