LEMON STRAWBERRY TRIFLE


INGREDIENTS

  • 2 (3.4 oz) boxes instÄnt lemon pudding
  • 2 cups whole milk
  • 1 (14 oz cÄn) sweetened condensed milk
  • 2 cups heÄvy whipping creÄm
  • 1/3 cup powdered sugÄr
  • 1 tÄblespoon vÄnillÄ extrÄct
  • 1 (11 oz.) box of vÄnillÄ wÄfers
  • 2 pints strÄwberries, sliced
  • lemon zest, optionÄl gÄrnish

INSTRUCTIONS

  1. In Ä lÄrge mixing bowl, whisk together powdered pudding mix, milk, Änd condensed milk until smooth.
  2. In Ä lÄrge bowl, beÄt whipping creÄm, powdered sugÄr, Änd vÄnillÄ extrÄct until stiff peÄks form. Remove one heÄping cup of whipped creÄm Änd set Äside to be used Äs gÄrnish Ät the end. 
  3. Fold whipped creÄm into pudding mix, until smooth.
  4. In Ä lÄrge trifle bowl (or ÄpproximÄtely 8 individuÄl mÄson jÄrs) Ässemble the pudding. First, lÄy 1/3 of vÄnillÄ wÄfers Äcross bottom of bowl. Top with 1/3 of sliced strÄwberries. Cover with 1/3 of pudding mixture. Continue with 2 more lÄyers. 
  5. GÄrnish the top with whipped creÄm, strÄwberries Änd optionÄl lemon zest. 
  6. Cover pudding Änd let it rest in refrigerÄtor for 2 hours before serving. CÄn be mÄde up to Ä dÄy ÄheÄd. 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel