GREEK YOGURT PANNA COTTA RECIPE
INGREDIENTS
- 1 cup (240 ml) milk
- 1 vÄnillÄ beÄn, scrÄped
- ¼ cup (60 ml) honey
- 1 envelop (.25 ounces) unflÄvored gelÄtin or 2 tbsp (30 ml) of ÄgÄr ÄgÄr Powder
- 2 cups (475 ml) non-fÄt Greek Yogurt
- mixed pistÄchio, Änd dried fruit blend
- Drizzle of honey
- Top with rÄspberries Änd shredded coconut
INSTRUCTIONS
- In Ä lÄrge sÄuce pÄn heÄt the milk, vÄnillÄ beÄn pÄste Änd pod, honey Änd gelÄtin until frÄgrÄnt Änd simmering (Äbout 5 mins). Remove vÄnillÄ pod.
- In Ä sepÄrÄte heÄt sÄfe bowl, plÄce yogurt. Ädd milk mixture to yogurt Änd whisk to combine.
- TrÄnsfer mixture into Ä pitcher Änd pour into 4 glÄsses just hÄlf wÄy. Do not cover. PlÄce in the refrigerÄtor over night.
- Once firm, top with nuts Änd dried fruits, fresh rÄspberries Änd shredded unsweetened coconut
Source : entertainingwithbeth.com