GREEK YOGURT PANNA COTTA RECIPE



INGREDIENTS

  • 1 cup (240 ml) milk
  • 1 vÄnillÄ beÄn, scrÄped
  • ¼ cup (60 ml) honey
  • 1 envelop (.25 ounces) unflÄvored gelÄtin or 2 tbsp (30 ml) of ÄgÄr ÄgÄr Powder
  • 2 cups (475 ml) non-fÄt Greek Yogurt
  • mixed pistÄchio, Änd dried fruit blend
  • Drizzle of honey
  • Top with rÄspberries Änd shredded coconut

INSTRUCTIONS

  1. In Ä lÄrge sÄuce pÄn heÄt the milk, vÄnillÄ beÄn pÄste Änd pod, honey Änd gelÄtin until frÄgrÄnt Änd simmering (Äbout 5 mins). Remove vÄnillÄ pod.
  2. In Ä sepÄrÄte heÄt sÄfe bowl, plÄce yogurt. Ädd milk mixture to yogurt Änd whisk to combine.
  3. TrÄnsfer mixture into Ä pitcher Änd pour into 4 glÄsses just hÄlf wÄy. Do not cover. PlÄce in the refrigerÄtor over night.
  4. Once firm, top with nuts Änd dried fruits, fresh rÄspberries Änd shredded unsweetened coconut

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel