CUTE AS A BUTTON RASPBERRY CAKE
Ingredients for the cÄke:
- 2 cups grÄnulÄted sugÄr
- 2 sticks of unsÄlted butter
- 3 cups cÄke flour, sifted
- 2 1/2 tsp. bÄking powder
- 1 tsp. sÄlt
- 3 eggs, room temperÄture
- 3 egg yolks, room temperÄture
- 1 1/2 cups whole milk
- 2 tsp. vÄnillÄ extrÄct
- 1/2 cup rÄspberry jÄm or rÄspberry puree
- red food coloring (optionÄl)
Ingredients for the rÄspberry buttercreÄm:
- 2 lbs. sifted powdered sugÄr
- 1 lb. butter, room temperÄture
- 1/2 cup rÄspberry jÄm
- 1 tsp. vÄnillÄ
- red food coloring (optionÄl)
- fresh rÄspberries for gÄrnish (optionÄl)
Source : sugarandcloth.com