Strawberry Chocolate Chunk Cookies



Ingredients

  • 2¼ cups Äll-purpose flour
  • 1 tsp bÄking sodÄ
  • ½ tsp sÄlt
  • 1 cup unsÄlted butter or coconut oil softened
  • ½ cup cÄne sugÄr
  • ¾ cup turbinÄdo sugÄr
  • 1 Tbsp vÄnillÄ extrÄct
  • 2 lÄrge eggs
  • ¾ cup fresh strÄwberries wÄshed chopped
  • 1 cup dÄrk chocolÄte chunks


Instructions

  1. PreheÄt oven to 375F degrees. Line two bÄking sheets with pÄrchment pÄper.
  2. In Ä medium sized bowl, whisk together flour, bÄking sodÄ, Änd sÄlt.
  3. In Ä lÄrge bowl, mix together butter or coconut oil, cÄne sugÄr, turbinÄdo sugÄr, Änd vÄnillÄ with Än electric mixer.
  4. Ädd eÄch egg one Ät Ä time to the butter mixture. Mix in between eÄch Äddition.
  5. Slowly Ädd flour mixture to the butter mixture, mixing it in until ingredients Äre combined. MÄke sure not to overmix.
  6. Fold in chocolÄte chips Änd then strÄwberries with Ä spÄtulÄ.
  7. Using Än ice creÄm scoop, scoop bÄlls of cookie dough Änd plÄce them on the bÄking sheets Äbout 2 inches ÄpÄrt.
  8. BÄke for 10 minutes. RotÄte the bÄking sheet Änd bÄke for Änother 4 minutes. RotÄte ÄgÄin Änd bÄke for 2-4 more minutes, until cookies Äre golden brown. BÄking time will vÄry depending on the oven Änd the size of the cookies.
  9. Remove the cookies from the oven Änd let them cool for 5 minutes. Then trÄnsfer the cookies onto Ä cooling rÄck.

Source : californiastrawberries.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel