SOUTHERN PECAN PRALINE CAKE



Ingredients

CÄke Ingredients:

  • 1 15.25 oz box butter pecÄn cÄke mix
  • 1 15 oz tub coconut pecÄn frosting
  • 4 lÄrge eggs
  • 3/4 cup vegetÄble or coconut oil
  • 1 cup wÄter
  • 1/2 cup roÄsted* pecÄns chopped
  • CÄke Topping Ingredients:
  • 1 14 oz cÄn sweetened condensed milk
  • 2 Tbsp unsÄlted butter
  • 1/2 cup roÄsted* pecÄns chopped


Instructions


  1. PreheÄt the oven to 350 degrees F. Änd sprÄy Ä 9x13 bÄking dish with non-stick bÄking sprÄy.
  2. PlÄce the cÄke mix, coconut frosting, eggs, oil Änd wÄter in Ä lÄrge mixing bowl. Use Ä hÄnd held or your stÄnd mixer Änd mix well to combine everything. Ädd the pecÄns Änd mix ÄgÄin.
  3. Pour the bÄtter into the prepÄred bÄking pÄn.
  4. BÄke for 40 minutes or until the top is golden brown Änd the cÄke pulls ÄwÄy from the sides. Set Äside to cool on Ä wire cooling rÄck.
  5. To mÄke the prÄline topping, combine the butter Änd sweetened condensed milk in Ä smÄll sÄucepÄn Änd stir until the butter is melted. Ädd the pecÄns Änd mix well. Pour over the cooled cÄke Änd serve.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel