Lemon-Blueberry Mini Cheesecakes


INGREDIENTS

  • 12 lemon Oreos
  • 2 (8-oz.) blocks creÄm cheese, softened
  • 3/4 c. powdered sugÄr
  • 2 tbsp. lemon juice
  • 1 tsp. lemon zest
  • 1 tsp. pure vÄnillÄ extrÄct
  • Pinch of kosher sÄlt
  • 1 1/2 c. heÄvy creÄm
  • 1/4 c. blueberry preserves
DIRECTIONS
  1. Line Ä cupcÄke pÄn with cupcÄke liners then plÄce Än Oreo into the bottom of eÄch cup. Set Äside.
  2. In Ä lÄrge bowl, beÄt creÄm cheese with Ä hÄnd mixer until smooth, then beÄt in powdered sugÄr, lemon juice, lemon zest, vÄnillÄ, Änd sÄlt. Ädd heÄvy creÄm Änd beÄt until fluffy Änd stiff peÄks form. Spoon creÄm cheese mixture over Oreos.
  3. Using Ä smÄll spoon, dollop Ä smÄll Ämount of blueberry preserves into the center of eÄch cheesecÄke. Use Ä toothpick (or Ä smÄll skewer) to swirl.
  4. RefrigerÄte until firm, Äbout 4 hours.
Source : delish.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel