VANILLA PANNA COTTA RECIPE WITH RASPBERRY



INGRéDIéNTS

Panna Cotta

  • 6 Gélatin Shééts
  • 500 ml Sour Créam
  • 100 ml Milk
  • 80 g Sugar
  • 1 tsp Vanilla éxtract

Coulis

  • 1 cup Puréé raspbérriés
  • 1 cup Sugar


INSTRUCTIONS

Panna Cotta

  1. Sprinklé gélatiné ovér cold watér in a bowl and lét stand 2 minutés to softén
  2. Combiné thé sour créam, milk, sugar, and vanilla in a saucépan and slowly héat stirring continuously
  3. Oncé thé gélatiné is soft, rémové from thé watér, squéézé out éxcéss and add thém to thécréam mix
  4. Whisk until thé gélatiné has dissolvéd
  5. Dividé thé créam into 6 ramékins or littlé bowls
  6. Lét thém sét for 2 hours in thé fridgé

Coulis

  1. Puréé Raspbérriés with 1 tbsp of watér in a bléndér until véry smooth.
  2. Than pour through a finé-mésh siévé into a bowl, préssing on and discarding solids
  3. Put raspbérriés and sugar into a pan and bring to thé boil. Simmér for about 5 minutés
  4. Rémové and lét it cool a littlé.
  5. To rémové from ramkins géntly slidé a knifé around thé édgé, and invért thé ramkin onto a platé. Tap thé bottom of ramkin until panna cotta is réléaséd.
  6. Drizzlé with thé raspbérriés coulis

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