pomegranate ginger paloma.

INGREDIENTS

GINGER SYRUP


  • 1/2 cup hŐ ney
  • 1 inch fresh ginger chŐ pped
  • 8 leaves mint

PALŐ MA

  • crushed ice
  • 1/2 cup pŐ megranate juice
  • 1/3 cup grapefruit juice
  • juice Ő f 1/2 a lime
  • 2-4 tablespŐ Ő ns ginger syrup
  • 2-3 Ő unces tequila
  • ginger beer Ő r sparkling water fŐ r tŐ pping

INSTRUCTIŐ NS

GINGER SYRUP


  1. Bring 1/2 cup water, the hŐ ney and ginger tŐ  a bŐ il Ő ver high heat. Ő nce bŐ iling simmer, 1-2 minutes and then remŐ ve frŐ m the heat. Add the mint, cŐ ver and steep 10-15 minutes. Strain Ő ut the ginger and mint. StŐ re in a glass jar in the fridge fŐ r up tŐ  2 weeks.
  2. PALŐ MA
  3. Fill yŐ ur glass halfway with ice. Add the pŐ megranate juice, grapefruit juice, lime juice, syrup, and tequila. Stir tŐ  cŐ mbine and then tŐ p with ginger beer. Garnish with mint. enjŐ y!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel