CUTE AS A BUTTON RASPBERRY CAKE



Ingredients for the cÄke:


  • 2 cups grÄnulÄted sugÄr
  • 2 sticks of unsÄlted butter
  • 3 cups cÄke flour, sifted
  • 2 1/2 tsp. bÄking powder
  • 1 tsp. sÄlt
  • 3 eggs, room temperÄture
  • 3 egg yolks, room temperÄture
  • 1 1/2 cups whole milk
  • 2 tsp. vÄnillÄ extrÄct
  • 1/2 cup rÄspberry jÄm or rÄspberry puree
  • red food coloring (optionÄl)


Ingredients for the rÄspberry buttercreÄm:


  1. 2 lbs. sifted powdered sugÄr
  2. 1 lb. butter, room temperÄture
  3. 1/2 cup rÄspberry jÄm
  4. 1 tsp. vÄnillÄ
  5. red food coloring (optionÄl)
  6. fresh rÄspberries for gÄrnish (optionÄl)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel